Život študenta

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

S dobrými kamarátmi je život znesiteľnejší ( alebo: baletili ste už niekedy?)

     Polovicu minulého týždňa som prechodila po lekároch kvôli pravej lopatke. Bolelo ma pod ňou a bolelo.... a nikto nevedel prečo. Vraj mám skoliózu a tak z úst lekárky zaznelo len jedno slovko - rehabilitácia. Predstava, že každý deň budem musieť cvičiť...... do nemocnice chodiť, ešte daj daj. Procedúry mi vybavili na ôsmu hodinu, takže vždy vymeškám dve vyučovacie. Ale doma?

     V nedeľu poobede prišla moja kamoška so super nápadom. Vraj poobede si môžeme u nej zacvičiť, čo budeme pokladať za také predhriatie pred pondelkom, kedy sa moja rehabilitácia začala. Slovo dalo slovo a o pol tretej som už u nej zvonila v celej svojej teplákovej nádhere.

     Najskôr sme začali takými tými nudnými cvikmi na natiahnutie a precvičenie svalstva. Po pol hodine nudy sme si pustili hudbu, veď čo, aspoň sa bude lepšie cvičiť. O chvíľu už po celej izbe vykrikoval Ricky Martin so svojimi tanečnými hitmi.

     Neviem, čo spôsobilo skrat v našich hlavách - možno to bola začínajúca jar umocnená dojmami z naposledy videného filmu Let´s dance. No, stalo sa. Pod vplyvom Nory a Tylera sme si s kamoškou povedali, že keď tanec zvládnu oni, tak aj my. O chvíľu sme sa snažili o niečo, čo sa malo podobať záverečnému tancu vo filme. Bolo to veľmi zaujímavé. Najmä preto, lebo sme čumeli na obrazovku monitora a zároveň sa snažili predvádzať čosi, čo sa malo podobať videnému.... :) Kamoška vyzerala ako stuhnutá labuť. Ja pre zmenu ako kolotoč. Výskoky, kroky, otočky... :) Vyzeralo to ako dobrá paródia na balet. 

     Skúšali ste už niekedy baletiť? Ak nie, vrelo odporúčam. Najmä ak sa dáte dokopy so su-per ľuďmi. Nejde o estetickosť alebo šikovnosť, ale o tú kopu zábavy, čo si užijete. Aspoň u nás to tak bolo.

 

P.S.: Ďalšie cvičenie máme naplánované na zajtrajšie popoludnie. Som zvedavá, čo vymyslíme tentoraz. J   


Život náš študentský každodenný | stály odkaz

Komentáre

  1. zabava...
    no čo asp´ň si si trochu užila zábavy pred tou rehabilitáciou... dúfam,že ťa to veľmi nebolelo....a inak skoré uzdravenie :)
    publikované: 14.05.2007 12:51:12 | autor: Maťka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ďakujem,
    už je to celkom v pohode, len by som mala cvičiť aj teraz, len akosi neni času :P.
    publikované: 14.05.2007 16:41:57 | autor: tweety99 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014