Život študenta

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nedeľa

Pre mňa ako študenta postrach, pretože na druhý deň treba ísť zasa do školy...

     Vždy som hovorila a sľubovala sama sebe, ako cez víkend všetko dorobím, dopíšem, doučím sa a podobne. A každý víkend sa opakoval ten istý scenár: piatok poobede som do toho ani nepozrela, veď predsa sa drtím celý týždeň, treba si aj oddýchnuť. Sobota - upratovací deň, to sa behá, čistí, upratuje, večer nejaký film v telke a hotovo. V nedeľu doobeda nemožné, a poobede som vetou „Ale veď je ešte málo hodín...“ odsúvala všetko na večer. Končilo to tak, že večer som zaspávala s pocitom, dokelu, zasa som figu spravila a naučila sa.

     Jasnééé, všetko si treba zdôvodniť ;). Veď treba niekedy aj relaxovať, vypnúť, robiť iné veci, venovať sa záujmom a koníčkom. A veď po víkende nebudú snáď skúšať ani nebudeme písať písomku...

     Ale dnes... Pol piatej a mňa už čaká len nemčina, ktorá sa mi ale naozaj nechce. Dobre, ešte pozriem tú chémiu, istota je guľomet ;). Ja vieeem, bifľa... Akurát sa zamýšľam nad tým, kedy som začala s písaním úloh už v sobotu a učením sa v nedeľu čo najskôr. No, asi pred dvomi mesiacmi? :D:P:D Najhoršie bolo začať, odvtedy to už ide. Dokonca občas stíham porobiť veci aj na utorok.

     Blik! No, to bude tým, že je vonku zima. Väčšinou je zamračené, prší, v poslednej dobe občas aj sneží... Jasné! Preto chodievame menej von, preto trávim viacej času doma. A preto relatívne stíham. Nóóó, veď príde leto a s ním teplé večery. A zasa budem tam, kde som bola drvivú väčšinu mojich študentských rokov. Pri sľuboch.


Život náš študentský každodenný | stály odkaz

Komentáre

  1. presne tak :)
    ha..aj ja mávam také plány...ale niekedy som ich už aj splnila :)
    publikované: 18.11.2007 17:03:10 | autor: Lenusa (e-mail, web, autorizovaný)
  2. tak toto som už niekde počula
    ...moja dcéra zvykne takto hihi:)....ale pekne si to napísala
    publikované: 18.11.2007 17:26:08 | autor: tatianka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    tiez som pisal raz o tom ako neznasam nedelu a to v podstate zajtra ani skolu nemam...no aj tak som sa nepoucil doteraz :))
    publikované: 18.11.2007 18:47:01 | autor: snivajuci (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014